Pályázat

infoblokk_kedv_final_CMYK_ERFA_1.jpgKAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁS
A QUALITE '96 KFT. TELEPHELYÉN

 

A kedvezményezett neve: QUALITE '96 Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

A projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás a QUALITE '96 Kft. telephelyén

Konstrukció keretében igényelt vissza nem térítendő támogatás: 25 890 591 Ft

A támogatás mértéke: 29,999999%

Konstrukció keretében igényelt kölcsön: 51 781 183 Ft

A kölcsön mértéke: 59,999999%

A projekt tartalmának bemutatása: A pályázat keretében megvalósuló legfontosabb fejlesztések egy új munkaállomás kialakítása és szervízszolgáltató gépek beszerzésére vonatkoznak, melyek elengedhetetlenül szükségesek a cég szolgáltatási palettájának bővítéséhez.

A megvalósítás helyszíne Karcag település, szabad vállalkozási zónában található. A telken lévő épület 2007-ben épült és kapott használatbavételi engedélyt. Az épületben Peugeot, Renault, Dacia autószalon, javítóműhely, gépkocsimosó, illetve ezen helyiségek kiszolgáló részei találhatók.

A projekt célja új szervíz rész építése, és azon belül az egyik állás gépjármű vizsgáztató részként kerül üzemeltetésre.

A projekt keretében beszerzésre kerülnek hardver eszközök a cég működéséhez szükséges szoftverekkel együtt, valamint bevezetésre kerül egy a cég működését optimalizáló vállalatirányítási rendszer. A rendszer a felhasználó által megadott paraméterek alapján az alaprendszerben keletkező összes adatra lehetővé teszi kimatatások, listák, diagramok készítését. A modul a felsővezetők számára használható információkká alakítja az alaprendszerben keletkező adatokat.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.09.30

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00070


palyazat_4_1_(1).pngA QUALITE '96 KFT. KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉSE

 

A kedvezményezett neve: QUALITE '96 Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: QUALITE '96 Kft. komplex infokommunikációs fejlesztése

A szerződött támogatás összege: 16 157 400 Ft

A támogatás mértéke: 40%

A konstrukció keretében igényelt kölcsön összege: 20 196 750 Ft

A kölcsön mértéke: 50%

A projekt befejezési dátuma: 2020.09.15.

A projekt azonosító száma : GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01343

A projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk piaci pozíciójának és bevételének növelése érdekében döntött forgalmazott gépjármű márka palettájának bővítése mellett, sikeres tárgyalásokat követően 2018-ban megkaptuk Renault márkakereskedői státuszunkat a Peugeot márka- és alkatrész nagykereskedői mellé.

A Renault magyarországi importőre által támasztott szigorú technológiai feltételeknek megfelelve szükséges üzleti folyamataink infokommunikációs támogatásának fejlesztése.

Ahhoz, hogy folytassuk sikeres működésünket, fejlődésünket elengedhetetlenül szükséges egy technológiailag és funkcionálisan is integrált a legkülönbözőbb ügyviteli - és munkafolyamatokat is zárt, nyomon követhető üzleti folyamatokká leképző, a Renault gyári integrációival is kompatibilisen működő több telephelyes működést kiszolgáló program bevezetése. Megvalósulásával hozzájárul a munkavégzés hatékonyságának javításához, a gördülékeny és gyorsabb munkavégzéshez.

A projekt keretében szoftverfejlesztés valósul meg, mely 3 funkcionális területet fog érinteni:

1. Beszerzési, logisztikai terület

2. Pénzügyi, számviteli terület

3. Vállalati CRM, értékesítés terület


A projekt sikeres megvalósításához szükséges hardver eszközökkel rendelkezünk.


A RENDSZER BEVEZETÉSÉNEK LÉPÉSEI:

Helyben telepített szolgáltatások esetében

Telepítés, testreszabás:

modulok telepítése, előparaméterezése, pl.: autentikációs listák létrehozása, céges vezérlő paraméterek beállítása, céges dokumentumsablonok létrehozása, beállítása tevékenységi jelentésekkel dokumentálva.

Bevezetéshez kapcsolódó tanácsadás, támogatás:

Kereskedés helyi folyamatainak egyeztetése, azok beállítása. Pl. felhasználók felvitele, menüjogosultságok, funkciójogosultságok, nyomtatási beállítások. Belső dolgozók, dolgozói csoportok létrehozása, Könyvelés vezérlő paraméterek beállítása, összerendelése, Fizetési feltételek, bizonylat szövegek egyeztetése, beállítása tevékenységi jelentésekkel dokumentálva.

Oktatás: a modulok funkcióinak, használatának ismertetése adott oktatási tematika alapján, jelenléti ívekkel és felhasználói segédletekkel dokumentálva.

Felhő alapú szolgáltatás esetében:

Bevezetés, testreszabás: kereskedés helyi folyamatainak egyeztetése, a környezet kialakítása után a modul paraméterezése, autentikációs listák létrehozása, céges vezérlő paraméterek beállítása, céges dokumentumsablonok létrehozása, beállítása tevékenységi jelentésekkel dokumentálva.

Oktatás: a modulok funkcióinak, használatának ismertetése előre megadott oktatási tematika alapján, jelenléti ívekkel és felhasználói segédletekkel dokumentálva.

A szállító teljes körűen vállalja a rendszer bevezetését, az átgondolt projektindítást, a paraméterezést az oktatást és az éles indítást.

Vállaljuk, hogy a projekt befejezési évét közvetlenül követő 2. üzleti évben az üzemi (üzleti) tevékenység eredmény növekedése eléri a támogatási kérelem keretében elnyert vissza nem térítendő támogatás értékének 25%-át. Célérték: 110.700.000Ft, Céldátum: 2022.12.31.palyazat_4.pngCégünk forgóeszköz finanszírozásának céljára 290 000 000 Ft hitelt kapott a GINOP -8.3.5-18/b azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében.

 

A hitelprogram keretén belül megítélt összeget a forgóeszköz állomány között nyilvántartott áru készlet növelésére használja fel. A készlet növekedésével a vevői megrendelések gyorsabb kiszolgálását tudjuk megvalósítani.


 

palyazat_2.pngQUALITE '96 Kft.

 

INNOVATÍV ESZKÖZÖK BESZERZÉSE A QUALITE '96 KFT. SZÁMÁRA

TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLT AZ „INNOVATÍV ESZKÖZÖK BESZERZÉSE A QUALITE '96 KFT. SZÁMÁRA” CÍMŰ GINOP-2.1.8-17-2018-02924 AZONOSÍTÓSZÁMÚ PÁLYÁZAT

 

A QUALITE '96 Kft. 50% támogatási intenzitás mellett 26 485 000 forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett GINOP-2.1.8-17 számú „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” megnevezésű pályázati kiírásban. A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg, amely során a QUALITE '96 Kft. eszközbeszerzést hajtott végre.

 

 

A pályázat keretében megvalósult fejlesztés 3 darab STX-K-895 ellenőrző és kalibráló rendszer, egy darab EPS 118 típusú Injektor teszter, 3 darab GS38/850/S/500 AL 139 csavarkompresszor és 2 db BD/SD 640 fék és lengéscsillapító próbapad beszerzését és üzembe helyezését foglalta magában. Az 5000 Szolnok, Verseghy u. 3. alatti telephelyünk szolgáltatásának nagymértékű és innovatív fejlesztéséhez a beszerzett eszközök nagymértékben hozzájárulnak. A projekt megvalósulásával a szervizelési folyamatok hatékonysága is javult az új technológia révén a kapacitás nagymértékben nőtt. Az eszközbeszerzés megvalósulásával a cég meglévő hozzáadott érték- növekedési potenciálja is növekvő tendenciát mutat, és eredményeként helyi, nemzeti hálózatokban kiemelkedő minőségű szolgáltatásaival a piac egyik vezető vállalkozásává válhat.

A projekt fizikai befejezése: 2019.07.15.